Ontwikkeling

Zijn uw medewerkers te veel tijd kwijt aan de administratie? Werkt u nog altijd met papieren roosters of oude databaseprogramma's die niet kunnen communiceren met de buitenwereld? Appsolutions kan u software leveren die u werk uit handen neemt!

Onderzoek

Appsolutions licht uw bedrijf door om te kijken waar de knelpunten zitten. Er wordt zowel met de managers als met het vloerpersoneel gesproken om de juiste balans te vinden tussen de eisen aan het product en de gebruiksvriendelijkheid voor de eindgebruikers. Appsolutions bouwt een prototype waar, in samenwerking met u, aan geschaafd wordt.

Gebruiksgemak

Appsolutions levert gebruiksvriendelijke apps die uw medewerkers op een smartphone en tablet kunnen gebruiken. In real-time kunnen zij gegevens invoeren en delen met de rest van het bedrijf. Via een uitgebreide rapportage module hebben u en (indien gewenst) uw klanten altijd een vinger aan de pols.

Oplevering

Appsolutions verzorgt de training van uw medewerkers en de technische ondersteuning als er iets mis is. Mocht u na verloop van tijd meer wensen hebben, dan kunnen wij dankzij het modulaire karakter van Filemaker snel nieuwe functies toevoegen aan uw bestaande apps.


Bewezen Technologie

Appsolutions heeft gekozen voor FileMaker en HTML5/PHP/MySQL als de basis van al haar software. Dit zijn populaire programma's die makkelijk in het gebruik zijn en draaien in zowel een Windows- als een Mac OS-omgeving..

FileMaker is een databaseapplicatie voor het midden-en kleinbedrijf van Apple. FileMaker is snel en uiterst flexibel inzetbaar in alle onderdelen van uw organisatie. Waar nodig communiceert FileMaker met andere software die u al gebruikt, of met internet, zodat u ook uw klanten snel informatie kan verschaffen via uw website. In FileMaker Pro 14 heeft Apple extra aandacht besteed aan het design, zodat het programma nu net zo gebruiksvriendelijk werkt als u gewend bent van de iPhone en de iPad.

MySQL is de meest gebruikte open source database server in de wereld. Met deze web technologie kan Appsolutions uitgebreide web applicaties creëren die naadloos aansluiten op de software die u op kantoor gebruikt. HTML5 / PHP / MySQL heeft zich door jarenlang gebruik bij ontelbare organisaties bewezen en is zeer betrouwbaar voor het creëren van applicaties die op kleine schaal te gebruiken zijn, maar ook onbeperkt kunnen door groeien als uw behoeften dat vereisen.

Filemaker Pro 12 HTML5 PHP en MySQLOnderhoud

Maakt u al gebruik van FileMaker-toepassingen? Appsolutions kan deze voor u onderhouden en moderniseren. Bespaar tijd door gebruik te maken van deze gespecialiseerde kennis!

Vastgelopen?

Veel ondernemingen beginnen met de standaard FileMaker-toepassing en voegen hier zelf elementen aan toe. Na verloop van tijd ontstaat een bouwwerk zonder een logische en samenhangende structuur. Appsolutions kan uw databeheer weer glad strijken en zorgen dat het begrijp baar is.

Modernisering

Appsolutions voert een grondige analyse uit van uw huidige FileMaker-toepassing. Vaak volstaat een aanpassing van uw huidige softwarepakket, maar soms is het verstandiger om van de grond af opnieuw te beginnen met een slanke en efficiënte toepassing.

Mensenwerk

Bent u al klant van een andere FileMaker-ontwikkelaar maar heeft u behoefte aan meer persoonlijke aandacht? Appsolutions is een jong, dynamisch bedrijf dat denkt vanuit de mensen die de software moeten gebruiken en met gebruiksvriendelijke ontwerpen kan zorgen voor radicale tijdsbesparing.Werkwijze

Werkwijze Appsolutions

Design by Xlim

Copyright © Appsolutions - vanaf 2010 - Algemene voorwaarden