Over ons

Appsolutions levert oplossingen op maat voor een betaalbare en concurrerende prijs. Appsolutions neemt u werk uit handen, zodat u meer kunt doen in minder tijd.

Brede basis

Appsolutions is in 2010 opgericht door enkele professionals die ontdekten dat zij een beter product konden leveren door gebruik te maken van elkaars unieke kwaliteiten. Appsolutions draait niet alleen op programmeurs, maar maakt ook gebruik van experts op het gebied van design en communicatie. Zo kan Appsolutions technisch hoogstaande toepassingen leveren die toch door iedereen te begrijpen zijn.

Visie

Appsolutions ziet dat veel andere bedrijven FileMaker-toepassingen benaderen vanuit de gortdroge data. Appsolutions denkt juist vanuit de mensen die deze data moeten aanleveren en gebruiken. Zo creëert Appsolutions apps die door iedereen te gebruiken zijn en wordt u niet overspoelt met overbodige informatie. Als u thuis vlotte apps op uw smartphone gewend bent, waarom zou u dan voor uw bedrijf genoegen nemen met onoverzichtelijke spreadsheets?

Vacatures

Appsolutions is altijd op zoek naar getalenteerde mensen die ons team kunnen versterken. Heeft u al ervaring met FileMaker, of bent u programmeur en wilt u bij ons die ervaring op doen? Bij Appsolutions werkt u in een leuke omgeving waar u zelf uw stempel op kunt drukken. Neem contact met ons op via info@appsolutions.nl!

Huidige vacatures:

FileMaker developer (Junior/Senior)


Team

Kevin Eveleigh

Kevin Eveleigh

Geef Kevin een bestaand softwarepakket en voor u het weet heeft hij door hoe het werkt. Kevin is de man van de details, die snel ziet waar de knelpunten liggen en wat hier voor de oplossing is. Kevin (1981) behaalde zijn diploma Informatica aan de Hogeschool van Amsterdam en werkte daarna bij Appoint Werving & Selectie. Vrijwel zijn gehele werkzame leven is hij al aan het werk met Filemaker.

Direct contact:
kevin@appsolutions.nl

Joachim de Blois

Joachim de Blois

Leg Joachim uw probleem voor, en hij komt met een totale oplossing die ook nog vijf andere knelpunten in uw bedrijf ontwart. Hij ziet snel de grote lijnen en gelooft in het maken van solide software die ook op de lange termijn nog werkt. Joachim (1977) studeerde Information Engineering aan de Hogeschool van Amsterdam en heeft uitgebreide professionele ervaring binnen de Nederlandse softwarewereld.

Direct contact:
joachim.deblois@appsolutions.nl

Jan Veldhuis

Jan Veldhuis

Jan (1981) is een praktische denker die snel doorgrondt waar een probleem ligt en dit vervolgens oplost. Hij bouwt de onzichtbare motor die er voor zorgt dat uw webapplicatie soepel draait. Na het behalen van zijn diploma Informatica aan de Hogeschool van Amsterdam ontmoette hij de oprichters van Appsolutions tijdens een stage. Deze samenwerking bleek zo goed te werken dat hij sindsdien altijd is voortgezet.

Direct contact:
jan@appsolutions.nl


Xavier Lim

Designer

Direct contact:
xavier@appsolutions.nl


Design by Xlim

Copyright © Appsolutions - vanaf 2010 - Algemene voorwaarden