Over ons

Appsolutions levert oplossingen op maat voor een betaalbare prijs. De door Appsolutions ontwikkelde software neemt werk uit handen, zodat u met uw organisatie meer kunt focussen op uw diensten en klanten.

Brede basis

Appsolutions is in 2010 opgericht door enkele professionals die ontdekten dat zij een beter product konden leveren door gebruik te maken van elkaars unieke kwaliteiten. Appsolutions draait niet alleen op programmeurs, maar maakt ook gebruik van experts op het gebied van design en communicatie. Zo kan Appsolutions technisch hoogstaande toepassingen leveren die toch door iedereen te begrijpen zijn.

Visie

Appsolutions denkt vanuit de mens die bepaalde informatie gebruikt binnen het proces. Zo ontwikkelt Appsolutions software oplossingen die u niet overspoelen met overbodige informatie. Als u thuis vlotte apps op uw smartphone gewend bent, waarom zou u dan voor uw organisatie genoegen nemen met onoverzichtelijke lay-outs?


Team

Kevin Eveleigh

Kevin Eveleigh

Geef Kevin Eveleigh een bestaand softwarepakket en voor u het weet heeft hij door hoe het werkt. Kevin is de man van de details, die snel ziet waar de knelpunten liggen en wat hier voor de oplossing is. Kevin studeerde Informatica. Vrijwel zijn gehele werkzame leven is hij aan het werk met Filemaker.

Direct contact:
kevin@appsolutions.nl

Joachim de Blois

Joachim de Blois

Leg Joachim de Blois uw probleem voor, en hij komt met een goede oplossing die ook nog vijf andere knelpunten in uw bedrijf ontwart. Hij ziet snel de grote lijnen en gelooft in het maken van solide software die ook op de lange termijn nog werkt. Joachim studeerde Information Engineering en heeft als professional veel ervaring opgedaan binnen de Nederlandse softwarewereld en ontwikkelde vele applicaties en prototypes voor verschillende type bedrijven.

Direct contact:
joachim.deblois@appsolutions.nl

Jan Veldhuis

Jan Veldhuis

Jan Veldhuis is een praktische denker die snel doorgrondt waar een probleem ligt en dit vervolgens oplost. Hij bouwt de onzichtbare motor die er voor zorgt dat uw webapplicatie soepel draait. Jan studeerde Informatica en heeft daarna vele projecten uitgevoerd voor het bedrijfsleven en de overheid.

Direct contact:
jan@appsolutions.nlDesign by Xlim

Copyright © Appsolutions - vanaf 2010 - Algemene voorwaarden